Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Паралімпійська чемпіонка з Волині у свої 37 років здобує вже 4-у бронзову нагороду! (Відео)

Юлю, вперед!

Фото з особистого архіву Юлії Батенкової-Бауман.

Паралімпійська чемпіонка з Волині у свої 37 років здобує вже 4-у бронзову нагороду! (Відео)

В активі Юлії Батенкової-Бауман 3 медалі з лижних перегонів і одна – з біатлону. І це ще, як кажуть, не вечір!

У ці дні в Словенії у містах Кранська Гора і Планіца триває Кубок світу з лижних перегонів і біатлону. Всього у змаганнях беруть участь представники 13 країн світу, Україну представляє на цьому важливому міжнародному спортивному форумі 19 спортсменів, у тому числі – 5 гайдів (ті, що супроводжують незрячих). 

 Чудово серед «синьо-жовтих» про себе заявляє паралімпійська чемпіонка Пхьончхана-2018 (Південна Корея) з Луцька Юлія Батенкова-Бауман (на фото), яка у свої 37 років лиж і гвинтівку вішати не збирається, а активно готується до Ігор у Пекіні-2022.

Реклама Google

Читайте також у нас: «Для себе Юлія Батенкова–Бауман виграла «золото» на Паралімпіаді, а для наших читачів — ​холодильник!»

Паралімпійська чемпіонка Пхьончхана-2018 (Південна Корея) Юлія Батенкова у свої 37 років лиж і гвинтівку вішати не збирається, а активно готується до Ігор у Пекіні-2022.

Юлія вже здобула 4 медалі: дві з лижних перегонів (вільним стилем на короткій дистанції, вільним стилем на середній дистанції і в класичному спринті) і одна – з біатлону. Суперово! І Юля ще матиме два змагальні дні. Тож тримаймо за неї кулаки! Адже змагання триватимуть до 10 березня.

Скільки нагород світового рівня на Волині ніхто немає! Фото з особистого архіву Юлії Батенкової-Бауман.
Скільки нагород світового рівня на Волині ніхто немає! Фото з особистого архіву Юлії Батенкової-Бауман.

 В активі національної збірної України, як інформує Національний комітет спорту інвалідів, уже 18 медалей: 4 золоті, 5 срібних та 3 бронзові нагороди та 2-е загальнокомандне місце. Головні наші суперники – паралімпійці Росії і США.

 

Читайте також у нас: «Азербайджан захопив… волинський Любомль (Фото)».

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel