Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 Чи справді масово звільняються медики з Нововолинської ЦМЛ

Фото з відкритих джерел.

Чи справді масово звільняються медики з Нововолинської ЦМЛ

Відповідь на це та інші гострі запитання дав у відеозверненні до мешканців шахтарського міста нещодавно призначений тимчасовим виконувачем обов’язків директора НКП «Нововолинська центральна міська лікарня» Олег Шипелик.

 Щодо подальшої діяльності лікарні, то триває планомірний процес підготовки підписання договорів з НСЗУ. Більше того, тепер їх має бути більше, що дасть можливість отримати закладу кращу перспективу для розвитку.

Як повідомив пан Олег, останнім часом у ЗМІ поширюються чутки про нібито масове звільнення лікарів з їхньої медичної установи та загрозу підписання контрактів з Національною Службою здоров’я  України через звільнення попереднього керівника Андрія Сторонського. Цю інформацію Олег Шипелик назвав неправдивою.

Лікарня повинна змінюватися відповідно до викликів сьогодення, в тому числі конкурентних.

   Він заявив, що з початку року в нововолинській медичній установі, справді, від початку нинішнього року написали заяви на звільнення шість лікарів пенсійного віку, які ще працювали. І двоє – останнім часом: це – Андрій Сторонський і він сам з попередньої посади завідувача урологічного відділення. Щодо подальшої діяльності лікарні, то триває планомірний процес підготовки підписання договорів з НСЗУ. Більше того, тепер їх має бути більше, що дасть можливість отримати закладу кращу перспективу для розвитку.

 Новий очільник (т.в.о.) вважає, що лікарня повинна змінюватися відповідно до викликів сьогодення, в тому числі конкурентних. Сказав, що не оминути їм і кадрових змін, будуть залучатися на нові посади молоді спеціалісти. Наостанок заспокоїв усіх, хто користується послугами Нововолинської центральної міської лікарні й висловив впевненість, що при підтримці міської влади, народного депутата і свідомих представників бізнесу й плідній співпраці з ними  колективу медпрацівників вдасться справитися з усіма нинішніми й майбутніми проблемами.

Роксолана Вишневич

Читайте також: Призначили нового керівника Нововолинської лікарні

Telegram Channel