Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У селі на Ківерцівщині добудовують школу: показали стан готовності (Фото)

Школа майже готова.

Фото Волинської ОДА.

У селі на Ківерцівщині добудовують школу: показали стан готовності (Фото)

Потужність навчального закладу – майже 400 учнівських місць

10 березня голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко мав робочу поїздку на Ківерцівщину, де оглянув будівельні роботи на об’єкті програми «Великого будівництва», зокрема школу в Башликах.

Нині будівельна готовність навчального закладу становить 62 %. Кошторисна вартість – майже 114 мільйонів гривень, з яких у цьому році на будівництво передбачили 54,3 млн грн.

Нагадаємо, школу розпочали будувати «з нуля» ще у 2018 році. Однак, продовжити будівництво нової школи вдалося завдяки програмі Президента України «Велике будівництво».

Завершити будівництво планують до вересня поточного року.

Проєкт передбачає нове будівництво триповерхової споруди загальноосвітньої школи та двоповерхового фізкультурно-спортивного залу з перехідною галереєю на другому поверсі. На першому поверсі школи передбачається облаштування харчоблоку, навчальних кімнат для учнів 1-4 класів, навчально-виробничих приміщень, приймальної, навчальних кабінетів. На другому – облаштування актового залу, медичного та методичного кабінетів, кабінету психолога, учительської та класів. На третьому поверсі будуть розміщенні бібліотеки, приміщення адміністративно-господарського призначення та класні кімнати.

Завершити будівництво планують до вересня поточного року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel