Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
М’які меблі на сайті магазину RedLight

Матеріали не виділяють шкідливих речовин і є стійкими до зовнішніх факторів.

Фото «RedLight».

М’які меблі на сайті магазину RedLight

Сучасну оселю важко уявити без комфортної м'якої частини

Меблі необхідні майже у кожній кімнаті. Зручні крісла у вітальні, розкладний диван і дитячий чи спальні, пуфик у передпокої і м’який куточок на кухні. Всі ці складові комфорту можна придбати в інтернет-магазині RedLight. В каталозі представлені якісні меблі вітчизняних і закордонних виробників.

Стиль на кожен смак і попит

RedLight дбає про те, щоб покупці м’яких меблів отримали те, про що вони мріють, за гарантією і доставкою. Саме цьому серед брендів, з якими співпрацює магазин лише перевірені часом, в якості товарів яких немає сумнівів, що підтверджено багаточисельними сертифікатами.

В каталозі товарів м’які меблі розбито на 4 групи, для зручності пошуку. Найбільша з них – дивани.

Яким би не був вибір – скромний пуфік під ноги, чи комплект для вітальні з елітних колекцій, це буде відмінний товар, вироблений з дотриманням технологій, з кращої сировини. Особливу увагу приділяють безпеці, тому матеріали, якими покриті і наповнені меблі, повністю екологічні, тому не виділяють шкідливих парів, і стійкі до зовнішніх факторів. Тут можна знайти м’які меблі з покриттям, що збереже їх цілісність від кігтів домашніх тварин. Ті, які легко чистити від бруду і пилу.

Всі меблі можуть бути доставлені у оригінальній упаковці, з докладною інструкцією в який викладено, як їх використовувати, з чого вони виготовлені. Окремо виписується гарантійний талон, який дозволяє замінити, чи відремонтувати меблі, у разі виявлення дефектів під час вказаного терміну.

Які м’які меблі можна придбати в RedLight

В каталозі товарів м’які меблі розбито на 4 групи, для зручності пошуку. Найбільша з них – дивани. Це складні і нерозкладні, прямі і кутові, модульні, дитячі, з механізмом єврокнижка і дельфін, вироби, які вражають різноманіттям кольорів і додаткових аксесуарів. Є м’які дивани з вбудованими полицями, столиками, спеціальними відсіками для зберігання постільного приладдя. Друга група – м’які крісла. Тут представлені ті, які за лічені хвилини перетворюються на додаткове спальне місце і ті, в яких так зручно провести час, поринувши в їх м’які обійми. Третя група – пуфіки, банкетки. Цей «дріб’язок» потрібен для комфорту, і може стати гарним доповненням до основних меблів. Четверта група – м’які куточки для кухні. Мода на них повернулася, разом з просторими квартирами студіями. Бо саме вони часто виступають, як предмет, за допомогою можна зонувати приміщення.

За потребою, можна підібрати комплект в одному стилі, з однаковим чи східним кольором оббивки.

 

Telegram Channel