Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на суботу, 13 березня: весна потроху наступає

Весна іде!

Фото vilne.org.ua

Погода на суботу, 13 березня: весна потроху наступає

Вшановується пам'ять преподобного Василя, сповідника

Якою буде погода на Волині завтра:

13 березня у Луцьку буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі  від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла, вдень 7-9⁰ тепла.  

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ. Вночі та вранці ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі  від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла, вдень 4-9⁰ тепла.  

Найтепліше 13 березня було у 2001-му році – плюс 17,7 градуса, найхолодніше – у 1985-му році – мінус 11,7 градуса.

Народний прогноз погоди:

У цей день вшановується пам'ять преподобного Василя, сповідника. У народі помічено, що цей день завжди буває теплим, щоправда і дощ може бути, але це хороша прикмета: на багатий врожай і хороше літо. Наші пращури спостерігали, як танули круги навколо дерев, по цьому судили про весняну погоду: «круті краї, крута і весна буде, пологі - весна буде протяжною». 13 березня вважається астрономічним рубежем зими і літа.

Прогноз погоди на післязавтра:

14  березня також утримається хмарна з проясненнями погода. Вночі місцями дощ, вдень невеликий дощ. Вітер південний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5⁰ тепла, вдень 5-10⁰ тепла. 

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel