Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Рівненщині поліція упіймала залізничників на крадіжці палива для потягів

Троє працівників залізниці та двоє жителів району злили із паливних баків теплотяга дизельне паливо для заправки залізничного рухомого складу.

Фото: Нацполіції Рівненської області.

На Рівненщині поліція упіймала залізничників на крадіжці палива для потягів

На Рівненщині правоохоронці викрили групу чоловіків, яких підозрюють у розкраданні дизпалива для заправки потягів. П'ятьох чоловіків упіймали «на гарячому», коли вони злили з бака теплотяга 600 літрів палива

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області, пише Суспільне.

Троє працівників залізниці та двоє жителів району злили із паливних баків теплотяга дизельне паливо для заправки залізничного рухомого складу.

13-го березня на залізничному перегоні у Рівненському районі поліцейські зафіксували, як троє працівників залізниці та двоє жителів району злили із паливних баків теплотяга дизельне паливо для заправки залізничного рухомого складу.

Група попередньо змовилася та незаконно заволоділа дизпаливом, це робили, штучно занижуючи розхід палива теплотягом, – повідомили в пресслужбі Нацполіції.

«Чоловіки заволоділи 600 літрами палива, яке виявили у двох автомобілях Volkswagen у 30-літрових ємкостях під час обшуків у автівках. Також провели тринадцять санкціонованих обшуків за місцем проживання, зберігання вкраденого та на роботі у фігурантів», – повідомила речниця Нацполіції області Марія Юстицька.

Реклама Google

Вона уточнила: під час обшуків виявили ще десять полімерних ємностей та одну столітрову ємність, у яких була рідина, схожа за запахом до дизпалива. Також, виявили чорнові записи, майже 50 тисяч гривень, обладнання для зливу палива, засоби зв'язку, документацію.

Слідчі вирішують питання про накладення арешту на три автомобілі, власниками яких є фігуранти справи.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом розтрати та привласнення майна за попередньою змовою групою осіб, які зловживали службовим становищем. Такі злочини караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: У Луцьку витратять мільйон гривень на ремонт доріг

Telegram Channel