Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Тряслися всі будинки, а рештки людини збирали по сусідських дворах: подробиці трагедії у Боярці

Слідчі дії тривають.

Фото lb.ua.

Тряслися всі будинки, а рештки людини збирали по сусідських дворах: подробиці трагедії у Боярці

На одній із вулиць міста Боярка Київської області близько 4.00 стався вибух, внаслідок якого утворилася воронка

Вибух прогримів рано вранці, в результаті чого затряслися всі будинки. Коли перелякані люди вибігли, то бачили розсипане скло, зруйновані паркани, а під ногами червоне місиво, схоже на людську плоть. На всій вулиці зникло світло, передають fakty.com.ua.

Чоловіка розірвало на такі дрібні рештки, що поліцейським буквально довелося збирали їх на подвір’ях та городах сусідніх будинків в радіусі 100 метрів.

Справжні масштаби катастрофи змогли оцінити лише вранці, коли розвиднілося. Вибух пошкодив трансформатор, лінії електропередач. У кількох будинках – вибиті вікна та зірвані дахи. Чотири припарковані біля воріт машини зрешетило уламками. А посеред дороги – величезна вирва! Саме тут здетонувала поки що невідома поліцейським вибухівка. Спершу копи навіть не зрозуміли, що хтось загинув.

Вибух був неймовірної сили. Чоловіка розірвало на такі дрібні рештки, що поліцейським буквально довелося збирали їх на подвір’ях та городах сусідніх будинків в радіусі 100 метрів.

Читайте також: У Луцьку від вибуху гранати загинув учасник війни.

Реклама Google

Електропостачання відновлять комунальники. А от на кого сподіватися випадковим постраждалим, які не мають грошей на ремонт – залишається питанням.

Правоохоронці розслідують вибух, як умисне вбивство. Поки з’ясувати особу загиблого не вдалося. Поліцейські проведуть ще низку експертиз, аби відтворити увесь ланцюг подій.

 

 

Telegram Channel