Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Мер Володимира-Волинського розповів, що хоче змінити у місті

Ігор Пальнка – 100 днів на посаді.

Фото Буг.

Мер Володимира-Волинського розповів, що хоче змінити у місті

Міський голова Ігор Пальонка після ста днів при владі поділився найближчими планами

«Одним із перших викликів стала організація роботи депутатів усіх фракцій, які мали оперативно прийняти рішення щодо реоорганізації громади, котра об'єдналась із Заріччям. Нині Зарічанська сільрада у стані ліквідації і до квітня проходитиме перевірки.

Непростим виявилося і кадрове питання, адже був упевнений, що у місті працюють кваліфікованіші працівники: не дуже задоволений роботою деяких відділів, тому затвердили нову структуру міськвиконкому й після березневої сесії будемо оголошувати конкурси.

Наразі ми подаємо документацію на експертизу щодо ремонту на міському стадіоні, де цього року плануємо облаштувати сучасні поліуретанові доріжки та замінити огорожу.

Проблемою є й те, що після об'єднання із Зарічанською сільрадою школи колишньої ОТГ прирівняли до міських, де наповненість значно більша, через що вони недоотримують субвенцію і тепер близько п'яти мільйонів гривень не вистачає на зарплату освітянам, які маємо компенсувати з місцевого бюджету.

Нагадаємо, ремонтуватимуть дорогу з Володимира-Волинського до Зимного.

Щодо надання лікарні статусу опорної зроблені перші кроки – побував на зустрічі із першим заступником міністра охорони здоров'я, на якій почув, що для цього потрібно.

Наразі ми подаємо документацію на експертизу щодо ремонту на міському стадіоні, де цього року плануємо облаштувати сучасні поліуретанові доріжки та замінити огорожу. Облаштуємо спортмайданчик біля ЗОШ N°2, уже оголошений тендер.

Реклама Google

У бюджеті передбачені кошти на встановлення дитячого майданчика у парку на річці Риловиця, вивчаємо питання облаштування мотузкового атракціону в «Слов'янському». Маємо завершити ремонти вулиць Сагайдачного та Незалежності. У перелік вулиць, які цього року будуть оновлені, включили вулицю Павлова у місті, де маємо замінити освітлення, мережі, та Озерну у Заріччі.

Почнемо ремонтувати і ті вулиці, мешканці котрих самі виготовили ПКД. А на майбутне буде розроблений перелік вулиць, котрі ремонтуватимуться упродовж наступних п'яти років, щоб не було нарікань, чому одну асфальтують, а іншу ні.

Читайте також: Чи потрібен міській лікарні у Володимирі конкурент?

Плануємо додатково підсвітити пішохідні переходи на головних вулицях та удосконалити систему відеоспостереження, яким буде охоплене усе місто й поставити шість розумних камер, які зчитуватимуть номерні знаки, на усіх в'їздах у місто.

Щодо індивідуального опалення, то питання складне: чимало спеціалістів доводять, що великим будинкам вигідніше побудувати індивідуальний теплопункт та утеплити фасад, що знизить тариф, а невеликим простіше всім будинком перейти на індивідуальне опалення.

Також плануємо цього року завершити проєктування центральної площі й встановити пам'ятник загиблим воїнам», – розповів Ігор Пальонка.

Telegram Channel