Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Бій досі триває: на Донбасі внаслідок обстрілів окупантів загинули четверо українських воїнів

Світла пам’ять воїнам!

Фото УНІАН.

Бій досі триває: на Донбасі внаслідок обстрілів окупантів загинули четверо українських воїнів

Бій досі триває

Сьогодні, 26 березня, збройні формування Російської Федерації здійснили прицільний обстріл українських позицій, внаслідок чого загинуло четверо військових.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у фейсбуці, окупанти обстріляли українських військових з мінометів калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

На обстріл російсько-окупаційних військ українські захисники відкрили вогонь у відповідь.

«В результаті обстрілу, чотири військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил загинули, двоє отримали поранення. Пораненим воїнам оперативно надано першу медичну допомогу та доправлено до лікувального закладу», – зазначаэться в повідомленні.

У прес-центрі підкреслили, що на обстріл російсько-окупаційних військ українські захисники відкрили вогонь у відповідь.

«Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін», – підсумували в пресцентрі.

Реклама Google

Крім цього, як повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці в соцмережі, наразі бій між українськими військовими та російськими окупантами триває

Читати також:  «Хто як прозивається, той сам так називається»: Путін у відповідь на те, що він — ​убивця

Джерело: Операція об'єднаних сил
Telegram Channel