Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Конфлікт навколо автобуса в Горохові: міський голова каже, що критика безпідставна (Фото)

Волинь-нова

Конфлікт навколо автобуса в Горохові: міський голова каже, що критика безпідставна (Фото)

Сергій Сівак припустив, що автобус загородили за вказівкою керівництва Горохівської міської ради

Нагадаємо, у Горохові на території місцевого АТП автобус Yutong, який належить Луцькій районній раді, заблокували купою бруківки.

Інформація про це з'явилася на сайті Луцької райради.

Я не розумію звідки у них технічний паспорт і ключі, але, як міський голова, жодних розпоряджень щодо блокування цього транспорту не давав

Реклама Google

Читайте також: На трасі Луцьк-Горохів сталася аварія (Фото).

Так, на сесії Луцької райради 12.02.21 р. прийняли рішення №4/17 про перелік об’єктів комунальної власності, які залишаються у власності ради. Серед них і автобус Yutong. Рішенням №4/18 цей транспортний засіб було передано у господарське відання з постановкою на баланс районному комунальному підприємству «Райтеплобуд». Приймаючи таке рішення, депутати повважали, щоб автобус повинен слугувати усім 15 громадам Луцького району, а не лише окремо взятій горохівській, де більшість часу він простоював.

У свою чергу міський голова Віктор Годик зазначив, що Горохівська міська рада автобус не блокувала. 

– За документами цей транспорт належить централізованій бібліотечній системі, яку разом з майном передали Горохівській міській раді. Відповідно юридично автобус теж у нашому розпорядженні. Я не проти їхнього володіння, але нехай перереєструють його за комунальною власністю Луцької райради, а тоді приїздять і забирають. Я не розумію звідки у них технічний паспорт і ключі, але, як міський голова, жодних розпоряджень щодо блокування цього транспорту не давав, – прокоментував Віктор Годик.

 

 

 

 

Telegram Channel