Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На гарячому впіймали 28-літнього збоченця, який намагався зґвалтувати 20-літню дівчину

От падлюка!

Фото azattyq-ruhy

На гарячому впіймали 28-літнього збоченця, який намагався зґвалтувати 20-літню дівчину

Почувши крики жертви, на допомогу кинулися двоє небайдужих громадян

Поліція Сміли та небайдужі громадяни затримали зловмисника, який 28 березня у вечірній час напав на місцеву мешканку та намагався її зґвалтувати, повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Інцидент стався ввечері поблизу автозаправної станції. Чоловік напав на 20-річну дівчину та намагався зґвалтувати. Нападник затягнув потерпілу в зарості й повалив її на землю. Дівчина відбивалася та кричала. 

Чоловік напав на 20-річну дівчину та намагався зґвалтувати. Нападник затягнув потерпілу в зарості й повалив її на землю. Дівчина відбивалася та кричала. 

Почувши її крики, на допомогу кинулися двоє небайдужих громадян. Своєю чергою, вони завадили правопорушнику довести до кінця злочинний умисел та  затримали його на гарячому.

Наразі 28-річний затриманий, відповідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України,  знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому, за процесуального керівництва прокуратури міста Сміла, оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 152 (Зґвалтування) та частиною 2 статті 15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Читайте також: Набуханий 20-літній водій збив шести- та семирічного хлопчиків, які каталися на велосипеді: діти загинули на місці (Фото).

Telegram Channel