Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Краще здохнути в Росії, ніж в Україні»: зірка «Школи» потрапила в базу «Миротворця» (Відео)

Вона зазначила, що Росія дає набагато більше можливостей для успіху, ніж Україна.

Скріншот з відео.

«Краще здохнути в Росії, ніж в Україні»: зірка «Школи» потрапила в базу «Миротворця» (Відео)

Відзначимо, що Василенко родом із Дніпра, але переїхала в Москву і зараз активно просуває кар'єру в будинку тіктокерів Xo Team House

Актриса і блогерка Єлизавета Василенко, відома за головною роллю Лоли Гавриленко в серіалі «Школа», потрапила до бази «Миротворця» через свої скандальні висловлювання про Україну і Росію, передає obozrevatel.com.

В інтерв'ю для російського каналу «Пушка» українка заявила, що «краще здохнути в Росії, ніж в Україні» та заперечувала російську агресію (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

На сайті «Миротворець» говориться, що Василенко – провокаторка та взяла участь в інформаційних провокаціях Росії проти України.

Блогерка відповіла на запитання про те, як відреагувала її аудиторія на переїзд до Росії.

«Захейтила. У плані патріотизму, типу проміняла країну. Але я ніяк на це не реагую. Якщо чесно, я можу назвати таких людей тупими. Це тупість – судити людину за національністю, по тому, куди вона поїхала або не поїхала... Тільки через те, що Росія і Україна сруться, чомусь приплітають туди інших людей, які ніяк до цього не належать», – заявила вона.

Читайте також: Українська блогерка назвала Росію улюбленою країною: у скандал втрутився Медведчук (Відео).

Вона додала, що Росія дає набагато більше можливостей для успіху, а «в Україні нема чого робити». Крім того, за словами Василенко, в Росію варто їхати ще й тому, що «там платять більше».

На сайті «Миротворець» говориться, що Василенко – провокаторка та взяла участь в інформаційних провокаціях Росії проти України.

Василенко різко прокоментувала те, що потрапила в базу «Миротворця». На своїй сторінці в Instagram дівчина заявила «фанатичним патріотам», що не зобов'язана любити Україну тільки тому, що народилася і виросла там. Василенко опублікувала скриншот з сайту «Миротворець» і матом прокоментувала свій профіль там.

«У мене два висловлювання з цього приводу. Перший – пи*дець. Другий – звертаюся до фанатичних патріотів, які це зробили: хлопці, я не зобов'язана любити свою країну тільки тому, що я в ній народилася, виросла. Я можу бути вдячна, але зобов'язань у мене немає ні перед ким, ні перед чим. Просто, будь ласка, запам'ятайте це», – сказала Василенко.

Нагадаємо, Єлизавета Василенко заявила, що в 17 років її згвалтував дорослий чоловік. Це сталося в Москві на дні народженні дівчинки-ескортниці, з якою зірка жила в одній квартирі.

 

Telegram Channel