Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода на понеділок, 5 квітня: зима ще пручається, але весна таки бере своє

Весна переможе!

Фото uk.zoo-club.org

Погода на понеділок, 5 квітня: зима ще пручається, але весна таки бере своє

Вшановується пам'ять преподобного Никона, ігумена Києво-Печерського монастиря

Якою буде погода на Волині завтде і на теренах ра:

5 квітня синоптики прогнозують у Луцьку мінливу хмарність. Без опадів. Видимість 2-4 км. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 9-11° тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без опадів. Видимість 2-4 км. Вітер північно-західний, 7-12 м/с,вдень місцями пориви 15-20 м/с.Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 7-12° тепла.

Найтепліше 5 квітня було у 1976-му році – плюс 21,6 градуса, найхолодніше – у 1963-му році – мінус 10,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

У цей день вшановується пам'ять преподобного Никона, ігумена Києво-Печерського монастиря. У народі Никон вважається покровителем гри в шашки. У цей день зяблик прилітає. Птахи були носіями різних прикмет, у тому числі і погодних, тому, у давнину, як тільки птахи повертались з теплих країв, селяни зазивали їх на ганок, годували крихтами хлібу, зернятками, насінням льону. Наші пращури помітили: якщо перелітні птахи летять дружними зграями, весна хорошою буде.

Прогноз погоди на післязавтра:

6 квітня хмарність також буде мінливою. Вночі невеликий дощ та мокрий сніг. Вдень місцями невеликий дощ  та мокрий сніг. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° морозу до 3° тепла, вдень 2-7° тепла.

Читайте також: Вже у середу в Луцьку, Ковелі, Веснянці, Раковому Лісі та Гредьках питимуть до самісінького дна і наливатимуть по повній ще.

Telegram Channel