Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У місті на Волині чоловік нападає на дівчат: зловмисником зайнялася поліція

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

У місті на Волині чоловік нападає на дівчат: зловмисником зайнялася поліція

У справі розбираються правоохоронці

У Нововолинську на бульварі Шевченка гуляє чоловік, який нападає на дівчат, передає Буг.

Про це розповіла мама дівчинки, яку нововолинець вдарив у живіт. Відомо, що чоловік страждає на психічні розлади і такі ситуації в місті періодично повторюються.

Випадок трапився близько 17:00 5-го квітня на «стометрівці».

«Моя 15-річна донька йшла, розмовляючи зі мною по телефону. І зненацька чоловік приблизно 40-ка років цілеспрямовано підійшов до неї, дістав різко руку з кармана і вдарив у живіт та втік», – розповіла жінка.

Щодо зловмисника буде направлений лист у лікарню, так як чоловік страждає на психічні розлади.

Про подібний інцидент розповідала ще одна мешканка Нововолинська. Чоловік різко вдарив її у спину. Це трапилося також на «стометрівці», неподалік кафе «Базилік».

«Чоловік лізе до дівчат, може навіть вдарити і удари в нього сильні. Чіпляється до всіх дівчат, які проходять біля нього», – розповідають.

Як повідомив начальник відділення поліції Олександр Ципко, щодо зловмисника буде направлений лист у лікарню, так як чоловік страждає на психічні розлади.

Після звернення мами дівчинки, яку днями вдарив чоловік, поліція 8-го квітня провела ряд заходів.

Читайте також: Волинянину, який зґвалтував вночі односельчанку, дали 8 років.

«Зареєстрували звернення з приводу дій чоловіка. Його упізнали по фото. Він має інвалідність, тому буде направлений лист на лікарню», – говорить керівник відділку. 

З чоловіком також провели профілактичні бесіди.

Зазначимо, що відповідно до чинного законодавства щодо осіб, які перебувають на психіатричному обліку, правоохоронці можуть подавати клопотання для примусового направлення на госпіталізацію. Однак для цього потрібні заяви від потерпілих щодо протиправних дій особи, а вони не надходять.

Telegram Channel