Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Молоду сім'ю з немовлям серед ночі виперли з орендованої квартири (Відео)

Власниця квартири вигнала орендарів на вулицю.

Фото Pixabay.

Молоду сім'ю з немовлям серед ночі виперли з орендованої квартири (Відео)

Консьєржка у будинку зізнається, що у помешканні частенько змінюються орендарі, і буває, що виїжджають зі скандалом

У столиці посеред ночі родину з маленькою дитиною вигнали зі зйомної квартири. Молода родина проживала в будинку на вулиці Драгоманова без договору і платила за помешкання готівкою, тож коли розбиратися приїхали поліцейські – вони стали на захист власників помешкання, передають nnovosti.info.

Орендарі розповідають, що одразу попросили укласти договір, на що матір власниці квартири начебто погодилась. Проте надалі відтягувала укладання договору – то паспорт забула, то казала, що не знає, як це робиться. Коли орендарі самі за допомогою юриста склали угоду – на порозі з’явилась розгнівана власниця. Вона одразу почала козиряти впливовими зв’язками у МВС, і наказала вимітатися геть. Мабуть розраховувала, що через страх квартиранти не наважаться їй суперечити.

Власниця квартири з матір’ю переконують, що впустили чужих людей пожити, аби ті лише оплачували комунальні послуги.

Читайте також: Чоловік зіштовхнув дружину з ґанку й залишив помирати (Фото).

«Я подруга Авакова, я вчора була з ним на шашликах», – заявила власниця.

Тоді Наталія і Роман викликали поліцію, те саме зробила власниця. Копи стали на її бік, адже жодної угоди сім’я не підписувала. Коли перемовини зайшли в глухий кут - родина з маленькою дитиною виїхала з житла в ніч. Гроші, які родина внесла наперед, повернути не вдалося. За оренду вони платили готівкою, тому окрім єдиної смс – жодних доказів. Власниця квартири з матір’ю переконують, що впустили чужих людей пожити, аби ті лише оплачували комунальні послуги.

 

Telegram Channel