Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Над волинським містом майорітиме червоно-чорний прапор

Міська рада затвердила перелік дат, у які над адміністративною будівлею підніматимуть червоно-чорний стяг.

Фото tvoemisto.tv.

Над волинським містом майорітиме червоно-чорний прапор

Під час 5-ї сесії Нововолинської міської ради депутати підтримали рішення про використання прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території міста

«За» проголосувала більшість місцевих обранців. Міська рада затвердила перелік дат, у які над адміністративною будівлею підніматимуть червоно-чорний стяг.

Він майорітиме на 17 державних свят, пов’язаних з національно – визвольною боротьбою українського народу. Крім того, відтепер рішення обов’язкове до виконання керівниками установ та організацій міста.

Приймаючи таке рішення, депутати переслідували мету належного вшанування подій та Героїв нашої держави, які відстоювали її незалежність, утвердження простору національної пам’яті та актуалізації національно-патріотичного виховання молоді.

Приймаючи таке рішення, депутати переслідували мету належного вшанування подій та Героїв нашої держави, які відстоювали її незалежність, утвердження простору національної пам’яті та актуалізації національно-патріотичного виховання молоді. А також враховуючи значення Державного прапора України й велике символічне значення, яке відіграв червоно-чорний прапор під час збройної боротьби українського народу за свободу в середині ХХ століття та в ході антитерористичної операції на Сході України, йдеться у документі.

Читайте також: У Нововолинську відновлює роботу благодійна їдальня.

Telegram Channel