Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Херсонщині фермер взяв на роботу три десятки котів (Відео)

Отакої!

Фото petstoday.com.ua

На Херсонщині фермер взяв на роботу три десятки котів (Відео)

Хвостаті справно ловлять мишей і щоденно одержують зарплатню: відро каші на всіх

На базі відпочинку фермера Олександра Єременка біля села Олексіївка Бехтерської територіальної громади живе близько 30 котів та кішок. Вони ловлять мишей і за це отримують зарплату – щодня відро каші, пише seeds.org.ua.

«Построїли цю будівлю і багато мишей завелося. І ось завели. Був один котик, тоді два котики всередині жили. І так вони розплодилися. Їх зараз маса-маса. Є ручні, і дикі такі, що не даються у руки. Вони кругом хатинки усе підбирають, де що можна. У будиночку жодної мишки немає», – говорить фермер Олександр Єременко.

Був один котик, тоді два котики всередині жили. І так вони розплодилися. Їх зараз маса-маса.

Присутність котів на базі відпочинку незайва. Тут у вольєрах живуть голуби і декоративні кури, качки. Є загородка для коней. Миші, за словами чоловіка, охочі до корму для тварин.

«У селі вже давно не тримають ані голубів, ані курей. Це – рідкість. Всі живуть, як у місті. Купляють окорочка і живуть нормально. Це просто для душі», – розказує чоловік.

Усі птахи у вольєрах подалі від котів. Самі пухнасті гуляють всією територією. Туристи люблять з ними гратися, але поки нікого ще не забрали із собою. Годують котів раз на день – о 17 годині.

Читайте також: «Чи бідуєш, чи пануєш — а проживеш стільки, скільки на роду написано…».

Telegram Channel