Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«А ви, раби, сидіть вдома»: у соцмережах бурхливо відреагували на вечірку нардепа під час локдауну (Фото)

Користувачі соцмереж активно критикують вечірку Тищенка.

Фото Pixabay.

«А ви, раби, сидіть вдома»: у соцмережах бурхливо відреагували на вечірку нардепа під час локдауну (Фото)

За фактом порушення карантину в готелі на Подолі поліція вже почала кримінальне провадження

Нардеп від правлячої партії «Слуга народу» Микола Тищенко знову відзначився порушенням карантину, влаштувавши пишну вечірку на честь дня народження своєї дружини Алли Барановської. За фактом порушення карантину в готелі на Подолі поліція Києва вже почала кримінальне провадження. А в соцмережах нардепу пригадують минулорічний карантинний скандал з його рестораном «Велюр».

«У Колі Тищенка в партії слуг дуже важлива роль. Час від часу нагадувати всій країні, хто насправді в домі господар», – написав блогер Андрій Плахонін.

Ресторан готелю Слуги народу Скічка відкритий. Приймає банкет для дружини Тищенка, кума Єрмака.

«Думаєте, не можна вляпатися два рази в один і той же скандал? Даремно так думаєте! Можна! Доведено Миколою Тищенком, який прямо зараз святкує ДР своєї дружини в якомусь готелі», - прокоментувала колишня прес-секретар київської прокуратури, журналіст і блогер Олена Яхно.

Читайте також: Нардепка з Рівного стала лялькою барбі (Фото).

Блогер Мирослав Олешко нагадав, що більшість ресторанів зазнають збитків через карантинні обмеження, а лікарні все ще забиті хворими на коронавірус.

«Всі ресторани Києва зазнають збитків. І працюють на винос. Локдаун. Клініки забиті, люди вмирають щодня. Ресторан готелю Слуги народу Скічка відкритий. Приймає банкет для дружини Тищенка, кума Єрмака. Святкують, гуляють, їдять, столи накриті на сотню гостей - вони ж влада, боги. А ви, раби, сидіть вдома, без транспорту. В***дки. Просто в***дки», – написав Олешко.

 

 

Telegram Channel