Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У громаді на Волині показали «Великоднє диво»

Відроджують народні традиції.

Фото зі сайту Маневицької селищної ради.

У громаді на Волині показали «Великоднє диво»

У Центрі культури та дозвілля Маневицької селищної ради на минулому тижні відкрилася виставка-конкурс «Великоднє диво»

 Її  учасники – працівники клубів та будинків культури сіл Колодії, Вовчицьк, Троянівка, Нова Руда, Лісове, Северинівка, Велика Яблунька, Комарове, Кукли, Козлиничі, Мала Ведмежка, Череваха. Виставка-конкурс проведена з метою відродження народних традицій, звичаїв та обрядів, пов’язаних зі святкуванням Великодня, виявлення найбільш талановитих серед жителів Маневицької громади, відродження народних ремесел, традицій та писанкарства. На ній було представлено вироби декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва з використанням різних технік виконання.

На ній було представлено вироби декоративно-прикладного, образотворчого мистецтва з використанням різних технік виконання.

Роботи  Ольги Леончук (Колодії), Альбіни Герасимчук  (Костюхнівка), Ірини Оксенюк  (Кукли), Людмили Піддубної  (Маневичі), Ліни Бричук (Северинівка), Лідії Близнюк   (Лісове), які стали переможцями, будуть брати участь в обласній виставці «Великоднє диво», яка відбудеться в місті Луцьку. Про це повідомляє сайт Маневицької селищної ради.

 
Відроджують народні традиції.
 
Telegram Channel