Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Мер Луцька вийшов з лікарні і вирішив дофінансувати медзаклад на 20 мільйонів (Фото)

Хочуть організувати сучасне, потужне приймальне відділення.

Фото з фейсбук-сторінки «Луцька міська клінічна лікарня».

Мер Луцька вийшов з лікарні і вирішив дофінансувати медзаклад на 20 мільйонів (Фото)

Луцька міська клінічна лікарня – це, безумовно, потужний медичний заклад на 600 ліжкомісць. Проблемою була відсутність нормального, просторого приймального відділення, де можна було б ефективно розподілити пацієнтів, які прибувають на планову госпіталізацію, та пацієнтів, які потребують термінової допомоги

«У зв’язку з цим, було прийнято рішення кошти, виділені на реконструкцію із державного бюджету в сумі 9 млн грн, дофінансувати із міського бюджету в сумі 20 млн грн для того, щоб організувати дійсно сучасне, потужне приймальне відділення, де буде, як «червоний» коридор для пацієнтів із невідкладними станами, так і «зелений» – для планових пацієнтів; де буде цілий ряд необхідного діагностичного обладнання, такого, як рентген апарат, апарат ультразвукової діагностики, магніторезонансний томограф, колоноскоп та багато іншого.

 

 Окрім цього, є окремий вхід для інфекційних хворих, окрема кімната для тих людей, які потребують медичної допомоги, однак підозрюються у скоєнні злочину, зручна рецепція», - розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук після того як ознайомився з ходом ремонтних робіт і будівництва нового приймального відділення, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Окрім цього, є окремий вхід для інфекційних хворих, окрема кімната для тих людей, які потребують медичної допомоги, однак підозрюються у скоєнні злочину, зручна рецепція

Нове приймальне відділення повинно відповідати світовим вимогам та нормам, адже ми надаємо медичну допомогу цілодобово. Лише за минулі вихідні дні, у приймальне відділення нашої лікарні звернулося 109 пацієнтів, з них госпіталізували - 76, надано амбулаторну допомогу - 33.

У травмпункт звернулося 84 травмованих, з них - 19 з переломами. 12 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 2-х покусали тварини. 15 разів викликали вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час.

Читайте такожУ дитсадку на Волині – спалах коронавірусу

В операційному блоці хірурги виконали 22 оперативні втручання.

Джерело: Луцька міська клінічна лікарня
Telegram Channel