Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У дитсадку на Волині – спалах коронавірусу

Триває спалах в Люблинецькій територіальній громаді.

Фото із сайту topspb.tv.

У дитсадку на Волині – спалах коронавірусу

На Ковельщині у дитячому садку Калинонька продовжується спалах коронавірусної хвороби

Про це стало відомо під час чергової робочої наради з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та служб району, йдеться на сайті Ковельської РДА.

Зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію по Велицькій, Голобській, Дубівській, Старовижівській, Турійській, Смідинській, Самарівській, Рівненській громадах.

Як повідомила завідувач Ковельського міськміжрайонного відділу Державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Людмила Маляр, напруженою залишається ситуація в адміністративному центрі району – місті Ковелі, передає Волиньпост.

Реклама Google

Триває спалах в Люблинецькій територіальній громаді (у закладі дошкільної освіти «Калинонька», робота якого призупинена).

Читайте також: На Волині вакцинують поліцейських

Також, вона додала, зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію по Велицькій, Голобській, Дубівській, Старовижівській, Турійській, Смідинській, Самарівській, Рівненській громадах.

Зазначимо, за минулу добу на Волині зареєстрували 382 випадки захворювання на COVID-19, з них у Ковельському районі - 119.

Telegram Channel