Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Першого травня Київ переводуть з червоної зони карантину в жовту

Подивимося, подивимося...

Фото mind.ua

Першого травня Київ переводуть з червоної зони карантину в жовту

Громадський транспорт відновить перевезення пасажирів у звичайному режимі, відкриються заклади торгівлі, громадського харчування, торгово-розважальні центри, ринки, спортзали та фітнес-центри. Навчальний процес у закладах загальної освіти, дошкільної та у вищих навчальних закладах у місті буде відновлено з 5 травня

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасувала «червоний» рівень епідемічної небезпеки в Києві.

Про це повідомив у Telegram міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов за результатами позачергового засідання комісії, інформує УНІАН.

«Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 01 травня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території міста Києва та застосувати на території міста Києва обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки», - зазначив він.

Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 01 травня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території міста Києва та застосувати на території міста Києва обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.

Раніше сьогодні міська комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення про послаблення з 1 травня протиепідемічних заходів у столиці.

Громадський транспорт відновить перевезення пасажирів у звичайному режимі, відкриються заклади торгівлі, громадського харчування, торгово-розважальні центри, ринки, спортзали та фітнес-центри. Навчальний процес у закладах загальної освіти, дошкільної та у вищих навчальних закладах у місті буде відновлено з 5 травня.

Київ з 23 березня знаходиться в «червоній» зоні епіднебезпеки, влада міста посилила карантин з 20 березня. З 5 квітня в столиці через погіршення епідситуації був введений жорсткий локдаун.

Читайте також: У відповідь на зауваження вчительки восьмикласник розпорошив їй в обличчя сльозогінний газ.

Telegram Channel