Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як відрізнити брехню від правди?

Оксана Мороз і  Борис Карпус домовилися  про те, що для нововолинців буде проведено спеціальний курс з підвищення рівня інформаційної гігієни.

Фото Алли Лісової.

Як відрізнити брехню від правди?

У Нововолинську побувала авторка книг «Нація овочів. Як інформація змінює мислення та поведінку людей», «Боротьба за правду. Як мій дядько переміг брехню», людина, яка створила кілька маркетингових агентств і реалізувала понад 1000 проектів, уродженка шахтарського міста Оксана Мороз.

 Оксана Мороз і  Борис Карпус домовилися  про те, що для нововолинців буде проведено спеціальний курс з підвищення рівня інформаційної гігієни.

Як можна навчити людину розпізнавати брехню та знаходити правду? Це – основна теза столичної гості, яка звучала під час її зустрічі з Нововолинським міським головою Борисом Карпусом та місцевими журналістами.

 Пані Оксана, як сама зізналася, «майже 20 років займалася маніпуляцією громадської думки», її колишні клієнти – топ – політики і бізнесмени, про яких чув майже кожен українець. Два роки тому вона пішла з цієї індустрії та описала її простою мовою для звичайних людей. У книгах зібраний весь її досвід маніпуляції думками і діями. Адже, переконана медіаексперт, українцям потрібні інформаційний імунітет, вміти визначати фейки та маніпуляції, особливо в час гібридної війни. Вона має свій канал на «Ютубі», де якраз вчить цьому.

Реклама Google

Оксана Мороз і  Борис Карпус домовилися  про те, що для нововолинців буде проведено спеціальний курс з підвищення рівня інформаційної гігієни. Аби ще раз донести своїм землякам простою мовою інформацію про те, як  влаштована держава, політика, економіка та інші ключові сфери нашого життя.

 Читайте також:   «На війну повинні йти такі, як я, – ​підготовлені люди», – ветеран АТО з Волині                        

  

Telegram Channel