Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Бійцям ДСНС посеред ночі довелося знімати з гір змерзлу та налякану 27-річну туристку, яка вирішила самотужки підкорити Карпати

Отакої!

Фото ДСНС України.

Бійцям ДСНС посеред ночі довелося знімати з гір змерзлу та налякану 27-річну туристку, яка вирішила самотужки підкорити Карпати

Добре, що добре закінчилося...

Напередодні, 6 травня, о 23:25 по допомогу до гірських рятувальників Закарпаття звернулася мешканка Харкова, яка наодинці вирішила підкорити Карпати, повідомляє ДСНС України.

У телефонному режимі 27-річна екстремалка розповіла, що, рухаючись гірським маршрутом, вона не розрахувала власні сили й самотужки не зможе повернутися з високогір'я. Окрім того попала під сильний вітер і дуже змерзла. Також жінка вказала й на орієнтовне місце свого перебування - район Торунського перевалу Хустського району.

У телефонному режимі 27-річна екстремалка розповіла, що, рухаючись гірським маршрутом, вона не розрахувала власні сили й самотужки не зможе повернутися з високогір'я.

На проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі вирушило п'ять фахівці гірського пошуково-рятувального відділення смт Міжгір'я.

О 03:40 07 травня харків'янку знайшли в районі гірської гряди Горганський Присліп.

Стан туристки був задовільний, щоправда, була добряче налякана й дуже стомлена.

О 06:30 її доставлено до смт Міжгір'я.

Реклама Google

Читайте також: Чоловіка серед ночі до смерті загризли собаки.

Telegram Channel