Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Горохівщині матерів загиблих героїв привітали місцеві посадовці

Оксані Ліщині зі Звинячого і досі здається, що її син ось-ось відчинить хвіртку рідного подвір'я.

Фото Олександра Стеця.

На Горохівщині матерів загиблих героїв привітали місцеві посадовці

Представники влади з громад колишнього Горохівського районувшанували жінок, які не дочекалися своїх найдорожчих із боїв з проросійським агресорам

 У Горохові міський голова Віктор Годик, секретар міської ради Наталія Ковальчук і начальник відділу забезпечення районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Микола Бернадський відвідали зокрема Раїсу Феоктистову, яка втратила на війні сина Сергія, у Звинячому – Оксану Ліщину, в котрої війна відібрала сина Андрія. До теплих слів для пані Оксани долучилися сільський староста Тетяна Панасюк і депутатка Горохівської міської ради Оксана Камоцька.  

Реклама Google

Жінки подякувализа світлу пам’ять про своїх найдорожчих. 

Миколу Бернадського й секретаря Берестечківської міської ради Орисю Максимець зустрічали дружини загиблих  Миколи Вільчинського і Юрія Данилюка Наталія Вільчинська в Берестечку  й  Галина  Данилюк у Стариках, мами героїв Леся Вільчинська і Ольга Данилюк у Стариках.  Посадовці вроучили квіти й подарунки.

Жінки подякувализа світлу пам’ять про своїх найдорожчих. 

Нагадаємо, ветеран російсько-української війни з Волині нині бореться з раком.

Наталія Вільчинська  тримає на руках донечку Валерію, яку татусь Микола лише раз побачив після її народження. Фото Миколи Ільюка.
Наталія Вільчинська тримає на руках донечку Валерію, яку татусь Микола лише раз побачив після її народження. Фото Миколи Ільюка. 

Наші читачі та глядачі уже знайомі із матерями Героїв із Горохівщини завдяки відеопроєкту volyn.com.ua «Я вірю, що закінчиться війна». 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel