Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Українці в літаку роздряпали обличчя і відгризли ніготь: відомі деталі (Фото)

Oleg

Українці в літаку роздряпали обличчя і відгризли ніготь: відомі деталі (Фото)

На борту літака компанії «Azur Air», який прямував з Києва в Домінікану, трапився конфлікт між пасажирами

Про інцидент, який стався 8 травня, розповів український блогер Андрій Трушковський в Instagram. Він перебував у компанії постраждалої дівчини Юлії та її чоловіка Костянтина (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця), передає obozrevatel.

Конфлікт почався через те, що чоловік Юлії відсунув своє крісло, що нібито не сподобалося подружній парі, яка сиділа позаду.

За словами блогера, конфлікт почався через те, що чоловік Юлії відсунув своє крісло, що нібито не сподобалося подружній парі, яка сиділа позаду.

«Костя з Юлею спали. Дитина ззаду почала бити по сидінню Юлі, Костя просто попросив, щоб вона цього не робила. В наступний момент Костя встав і пішов у туалет, а коли повернувся, сів на своє крісло і відкинув його. Жінка (яка сиділа позаду – Ред.) не Костю почала дубасити, а Юлю, яка спала, і х**рити її в крісло. Потім роздряпала їй обличчя, погризла руку і відкусила ніготь», – розповів Трушковський.

Відзначимо, йдеться про рейс Qu4489 «Бориспіль – Ла Романа».

Нагадаємо, на Горохівщині матерів загиблих героїв привітали місцеві посадовці.

Трушковський також опублікував відео, на якому жінка почала йому погрожувати.

«Хочеш по-чоловічому, давай по-чоловічому. Вийдеш з моїм чоловіком. Ти себе взагалі мужиком вважаєш? Спробуй», – сказала жінка, а її чоловік зі свого боку просив блогера вимкнути камеру.

У коментарі Трушковський розповів, що ні «Azur Air», ні «Anex Tour» ситуацію не прокоментували. Поліція відпустила пару, а Юлія збирається подавати на жінку до суду самостійно.

 
 

 

Telegram Channel