Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Склали протокол на матір п’ятикласника, який цькував однокласницю

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

Склали протокол на матір п’ятикласника, який цькував однокласницю

Керівництво ж навчального закладу повідомило, що мав місце конфлікт між учнями

На Херсонщині поліцейські склали протокол щодо булінгу на матір п’ятикласника, який ображав однокласницю, повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Жертвою булінгу стала 10-річна учениця 5-го класу однієї зі шкіл Нововоронцовської територіальної громади. В поліцію одночасно надійшли звернення від матері дівчинки, що над її донькою знущався однокласник, кинув у неї пляшку, внаслідок чого у дівчинки синець на обличчі. Керівництво ж навчального закладу повідомило, що мав місце конфлікт між учнями.

Після виходу з дистанційного навчання 10-річний хлопчик усіляко ображав однокласницю: написав у її щоденнику нецензурні слова та порвав його, розкидав речі з парти, відсував стілець дівчинки і вона впала.

Працівник ювенальної превенції поспілкувалася з кривдником та потерпілою, їх однокласниками та педагогічним колективом школи. Попередньо встановлено, що після виходу з дистанційного навчання 10-річний хлопчик усіляко ображав однокласницю: написав у її щоденнику нецензурні слова та порвав його, розкидав речі з парти, відсував стілець дівчинки і вона впала. Потім кинув їй в обличчя пляшку, внаслідок чого у дитини утворився синець.

Зі слів вчителів, хлопчик неслухняний і поводиться агресивно з усіма дітьми. Бесіди з ним самим та його батьками, на жаль, ні до чого не призвели. Родина хлопчика неблагонадійна.

З булером працівник поліції провела виховну бесіду, хлопчик вибачився перед однокласницею і пообіцяв виправитися.

Працівник ювенальної превенції поспілкувалася і з батьками кривдника, порадила їм більше уваги приділяти вихованню сина, пояснювати йому неприпустимість такої поведінки. У відношенні матері хлопчика складений адміністративний протокол за ст.173-4 «Булінг (цькування) учасника освітнього процесу» КУпАП.

Читайте також: «Мені не соромно за прожиті в журналістиці літа».

Telegram Channel