Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Нововолинську вперше пройшла акція «Ніч у музеї» (Фото)

Обіцяють, що з часом таких зустрічей побільшає.

Фото nov-rada.gov.ua.

У Нововолинську вперше пройшла акція «Ніч у музеї» (Фото)

Організували її напередодні свята працівників музейних установ

 

Організатори підготували для відвідувачів цікаву екскурсію з ліхтариками у виставкових залах Нововолинського міського історичного музею. Директорка установи Ірина Костюк розповіла про передумови становлення Нововолинська та навколишніх населених пунктів, побут і традиції минулого. Послухати розповідь завітав міський голова Борис Карпус, інформує пресслужба Нововолинської міськради.

Організатори підготували для відвідувачів цікаву екскурсію з ліхтариками у виставкових залах Нововолинського міського історичного музею.

Учасники заходу розважалися та тренували знання про місто у благодійній грі-квесті, поринули у тему філософських питань у ЛІЛА грі. Для охочих отримати нові знання місцеві майстри рукоділля провели майстеркласи з миловаріння, розпису імбирних пряників, плетіння з лози.

 

 Також біля музею діяла ярмарка-продаж виробів ручної роботи.

 

 

 

 Коли на вулиці стемніло, у музейному сквері переглянули фільм українського виробництва «Шляхетні волоцюги».  

 Читайте також: У селі на Волині музична школа зі своїми вихованцями відсвяткувала 40-літній ювілей (Фото)

Хоч захід «Ніч у музеї» відбувався вперше у нашому місті, я задоволена результатом, є багато позитивних відгуків, – сказала директорка музею Ірина Костюк. – Ми аналізуємо роботу, враховуємо недоліки і надалі маємо намір проводити заходи такого формату із ще більшою кількістю цікавинок.

Telegram Channel