Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волейбол: навзали причину несподіваного звільнення тренера Решетилівки

До цього часу я не отримав жодної пропозиції від колишнього тренерського штабу по гравцях.

Фото із сайту np.pl.ua.

Волейбол: навзали причину несподіваного звільнення тренера Решетилівки

Дебютант української Суперліги перед початком нового сезону отримав нового тренера та гравців, передають Новини Полтавщини.

Молода команда з Полтавщини, яку створили у 2019 році при підтримці Голови Полтавської Обласної ради Олександра Біленького та секретаря Решетилівської міської ради Оксани Дядюнової, лише за два роки зуміла пробитися до Суперліги.

У нас за великим рахунком не було розбіжностей по тренувальному та ігровому процесу з минулим тренерським штабом.

У переможному сезоні командою керував Сергій Побережченко, однак 25 травня команда отримала нового тренера. Ним став відомий волейбольний фахівець Сергій Соснін.

Реклама Google

«У нас за великим рахунком не було розбіжностей по тренувальному та ігровому процесу з минулим тренерським штабом. Єдине питання, яке виникало — це кадровий потенціал клубу на прийдешній період. До цього часу я не отримав жодної пропозиції від колишнього тренерського штабу по гравцях. Це робота саме тренерів. У цьому питанні були поставленні терміни, які не були дотримані», – розповів Олександр Біленький.

Читайте також: Волейбол: львівські «Барком-Кажани» таки гратимуть у Польщі

Слід зазначити, що «Решетилівка» у першому ж сезоні стала фіналістом Кубку України 2019-2020  та стала першим в історії українського волейболу клубом з Другої ліги, що потрапив у Фінал Кубку України.

Telegram Channel