Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині пройшов буревій

Це тривало кілька секунд: тріщав шифер, літав дитячий батут, частково розкрило дахи...

Фото: Facebook Полісся#INFO

На Рівненщині пройшов буревій

Вітер пошкодив будинки та зламав кілька дерев. Сталось це у місті Дубровиця у вечір неділі, 30 травня

Відомо про випадок стало з публікації Полісся#INFO у Facebook. Очільник тергромади Суспільному інформацію підтвердив та розповів подробиці.

Вихор здійнявся близько 18-ї години. Очільник Дубровицької громади Богдан Микульський каже, що це відбулось локально та велику площу не охопило.

Це тривало кілька секунд: тріщав шифер, літав дитячий батут, частково розкрило дахи...

«Зачепило пару домогосподарств. В основному по одній вулиці пройшло. Там не такі вже й масові збитки, але для людей, особливо пенсіонерів, то це є велика проблема. Зараз там працює РЕМ, працює наша комунальна служба, теж допомагають. І замкнув трансформатор. Вчора сусіди помагали один одному, люди не чекали, а вже вчора працювали над цим питанням», – каже очільник громади.

У публікації Полісся#INFO з посиланням на місцеву журналістку Любов Климчук вказують:

«Це тривало кілька секунд: тріщав шифер, літав дитячий батут, частково розкрило дахи... Негода йшла полосою, миттєво. Але встигла наробити проблем», – йдеться в дописі.

Очільник Дубровицької громади Богдан Микульський уточнив, що загалом постраждало десять господарств, три з них найбільше. Їм мають допомогти фінансово із ліквідацію наслідків негоди.

Читайте також: 25 липня Україною пронесеться буревій: передбачення народного синоптика

Telegram Channel