Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Досвідчені волейболістки не допоможуть збірній у «Золотій Євролізі»

Дійсно, омолодження – це інвестиція у майбутнє.

Фото із сайту prometeyvc.com.

Досвідчені волейболістки не допоможуть збірній у «Золотій Євролізі»

Капітан жіночої збірної України з волейболу Надія Кодола пояснила причину своєї відсутності у матчах «Золотої Євроліги» та внутрішні процеси в команді

У жіночій збірній України з волейболу нещодвано змінився головний тренер та почалося омолодження команди.

«На якісну підготовку з новим тренерським штабом завжди потрібен час. У кожного тренера своє бачення гри, свій тренувальний процес. Важливо було перелаштуватися з клубних справ на збірну. Тренеру потрібен був час, щоб підвести всіх до єдиного знаменника. Спочатку було непросто підлаштуватися під нові тактичні схеми, але в цілому задоволені роботою. Думаю, що тренер також задоволений нами. Головне, що за такий короткий проміж часу для підготовки змогли досягнути бажаного результати», - цитує капітана видання Kamp-sport.

Домовилися з тренерським штабом про те, що допоможемо збірній у кваліфікації, а в матчах «Золотої Євроліги» братимуть участь молоді дівчата.

«Для повноцінного омолодження складу потрібно трохи часу. Головне, щоб у всіх вистачило терпіння. Якщо обрали такий шлях, то потрібно рухатися у цьому напрямку. Дійсно, омолодження – це інвестиція у майбутнє. Це закономірний і важливий процес. Збірна не може грати одним складом впродовж багатьох років. Ротація складу потрібна. У нас є багато перспективних волейболісток, які можуть заявити про себе. Вони мають отримувати ігрову практику, щоб прогресувати. Якщо молодь розвиватиметься, то волейбол в нашій країні вийде на новий рівень, чемпіонат стане цікавішим», - продовжує спортсменка.

Читайте також: На Україну чекає шість днів топового європейського волейболу (Розклад)

Надія Кодола зізналася, що збірній у «Золотій Євролізі» не потрібно розраховувати на допомогу досвідчених гравців.

«Домовилися з тренерським штабом про те, що допоможемо збірній у кваліфікації, а в матчах «Золотої Євроліги» братимуть участь молоді дівчата. У всіх досвідчених гравців був складний сезон, тому зараз потрібен був час на відновлення, відпочинок. У матчі з Болгарією не братиму участь», - пояснила волейболістка.

Читайте також: Волейбол: Надія Кодола назвала фаворитів групи українок

Telegram Channel