Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Юні луцькі театрали переможці всеукраїнського фестивалю «Овації»

Вітаємо!

Фото з фейсбук-сторінки: Театральна майстерня «ДогориДриґом».

Юні луцькі театрали переможці всеукраїнського фестивалю «Овації»

Фестиваль-конкурс дитячих та молодіжних театральних колективів «ОВАЦІЇ» проходив 5-6 червня у Тернополі

Волинські театрали здобули перше місце з виставою «Кульбабове вино» у старшій віковій категорії на відкритому фестивалі-конкурсі дитячих та молодіжних театральних колективів «ОВАЦІЇ» в Тернополі. У ній взяли участь 15 студійців під керівництвом Руслани Порицької та Юлії Варченко, звук: Ігор Михалевич.

Я шалено тішуся! Але, не нагородою, а тим, як ці юні актори борються, як щиро, самовіддано і правдиво вони щораз несуть історію, в яку вірять, і з яким трепетом, повагою та відвагою вони ступають щораз на сцену.

«Вітаємо і пишаємося студійцями групи «Посібубки», а це: Ліза Голоскокова, Михайло Нєдєльський, Мирослав Тараймович, Софія Співачук, Христина Томашевич, Аніта Шараєвська, Марко Стемковський, Анета Іванова, Дарія Бабкіна, Максим Єфімчук, Андрій Климосюк, Ігор Дмитрук, Віка Оленчук, Катя Голодняк», – інформують на фейсбук-сторінці Театральної майстерні «ДогориДриґом».

Читайте такожУ Луцьку визначено переможців вокального проєкту «Співай за мрію-2»

Руслана Порицька написала на своїй сторінці у фейсбуці: «постійно готую студійців до того, що кожен вихід на сцену – боротьба. Маємо 1-е місце на всеукраїнському фестивалі «Овації» у Тернополі й я шалено тішуся! Але, не нагородою, а тим, як ці юні актори борються, як щиро, самовіддано і правдиво вони щораз несуть історію, в яку вірять, і з яким трепетом, повагою та відвагою вони ступають щораз на сцену», - йдеться у повідомленні.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel