Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волейбол: українці поставили переможну крапку (Фото)

Шальки терезів постійно коливалися в різні боки з приблизно рівними шансами закріпитися там чи там за результатом кожної партії.

Фото із сайту ГО ФВУ.

Волейбол: українці поставили переможну крапку (Фото)

У своїй групі наші волейболісти виграли вчетверте поспіль

УКРАЇНА – СЛОВАЧЧИНА - 3:1 (23:25, 25:23, 25:21, 26:24)

Україна: Остапенко (набрав 11 очок), Головень (1), Ковальов (14), Дрозд (13), Вієцький (25), Полуян (7); Канаєв (л), Щитков (5), Семенюк. Тренер – Угіс КРАСТІНЬШ.

Словаччина: Фіркал (10), Зєман (7), Гавенда (15), Петраш (16), Ковач (5), Палгут; Вітко (л), Йєндрейчак (1), Гоц (1), Іхнат. Тренер – Марек КАРДОШ.

Достроково вирішивши головне турнірне завдання, наставник Угіс Крастіньш вирішив солідно видозмінити стартовий склад.

Про це інформує пресслужба ГО ФВУ.

Достроково вирішивши головне турнірне завдання, наставник Угіс Крастіньш вирішив солідно видозмінити стартовий склад, залишивши у ньому лише Дмитра Вієцького та Максима Дрозда. Натомість, отримав значну інформацію стосовно нинішніх спроможностей майже всіх резервістів. Забігаючи наперед, можна сміливо констатувати, не розчарував кожен із них. Насамперед, Ілля Ковальов та Володимир Остапенко…

Реклама Google

Аналогічним шляхом пішов і головний тренер збірної Словаччини Марек Кардош, тож на майданчику розгорілося достатньо принципове та напружене протистояння, що називається, від і до. Гравці обох команд максимально ризикували на подачах, виконуючи їх виключно у силовій манері, тож і неточних спроб у підсумку виявилося предостатньо. Але ті, що досягали мети, отримували дуже цікаве та непередбачуване продовження. Відповідно, шальки терезів постійно коливалися в різні боки з приблизно рівними шансами закріпитися там чи там за результатом кожної партії. Тож і вирішувалося все фактично в заключних розіграшах.

Як зазвичай буває у протистояннях із подібними сценаріями, солідну роль у визначенні кращих за підсумками кожного сету відігравала й елементарна пані Фортуна. Тож якщо спочатку вона повернулася обличчям до словаків, то потім обдарувала своєю фартовою посмішкою вже українців.

У третій партії підопічні Угіса Крастіньша взяли своє завдяки значно ліпшій роботі на прийомах, а в четвертій однією з важливих складових успіху стала вже й продуктивніша праця на блоках…

Читайте також: «Сподіваюся, що з кожним роком ставатиме ще більше сильних команд», - капітан українських волейболісток

Таким чином, здобувши четверту перемогу поспіль, волейболісти української збірної у піднесеному настрої розпочинають підготовку до «Фіналу чотирьох». Нагадаємо, що там їхніми суперниками будуть спортсмени Бельгії, Туреччини та Естонії. Вирішальні матчі відбудуться 19-20 червня у бельгійському містечку Кортрійк…

 
 
 
 
 
 
 
Telegram Channel