Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліцейський посеред траси стріляв в учасників АТО (Фото)

Пораненими опікуються медики.

Фото «Каховка-інфо».

Поліцейський посеред траси стріляв в учасників АТО (Фото)

Учора, 12 червня, близько 11 години на перехресті автошляхів Одеса-Мелітополь та Чаплинка-Нова Каховка на Херсонщині пролунали постріли

Травматичну зброю застосував поліцейський, який був у цивільному. Про це повідомляє інтернет-спільнота «Каховка-інфо», передає «Новий день». Як зазначається у повідомленні, останній створив аварійно-небезпечну ситуацію, через що його почав переслідувати один із водіїв. Коли порушника наздогнали, той почав стріляти з травматичного пістолета. Як повідомляє джерело, поранено двох людей.

Водій автомобіля наздогнав порушника, але той замість вибачень відкрив вогонь з травматичної зброї по чоловіках, поранивши одного в ногу, а другого в живіт

«Поліцейський не надав перевагу іншому автомобілю, чим створив аварійну ситуацію та намагався втекти з місця пригоди. Водій автомобіля наздогнав порушника, але той замість вибачень відкрив вогонь з травматичної зброї по чоловіках, поранивши одного в ногу, а другого в живіт», — зазначає «Каховка.інфо».

Постраждалих доправили до лікарні, де одного з них прооперували – стверджує джерело. Обидва поранені – учасники АТО. Стріляв поліцейський з Дніпропетровщини. В автомобілі, водій якого влаштував погоню, перебували троє  дітей, яких постріли налякали. Конфлікт стався на тій самій ділянці автошляху, де днями в ДТП загинула родина з Кропивницького.

Нагадаємо, Поліцейські з'ясовують чому загинув 33-річний тракторист.

На місце інциденту виїжджали представники поліції та ДБР. Дане відомство і здійснює розслідування у справі стрілянини на трасі. Взяти офіційні коментарі поки що не вдалося.

 
Telegram Channel