Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У ритмі футболу: волинський пухнастий прогнозист вгадав переможця українських суперників

Зайвої родзинки протистоянню додали рішення тренерів команд.

Фото із сайту champion.com.ua.

У ритмі футболу: волинський пухнастий прогнозист вгадав переможця українських суперників

Австрія – Північна Македонія – 3:1

Збірна Австрії переграла Північну Македонію у першому раунді групового етапу Євро-2020.

Група С. 1 тур, 13 червня

Австрія - Північна Македонія 3:1 (1:1)

Голи: 1:0- 18 Лайнер, 1:1 - 28 Пандев, 2:1 - 78 Грегорич, 3:1 - 89 Арнаутович.

Нагадаємо, перед кожним матчем редакційний кролик газети «Волинь» робить прознози. Відео з ними можна переглянути на нашому сайті та YouTube-каналі.

Матч конкурентів збірної України за вихід до 1/8 фіналу чемпіонату Європи чекали з особливим інтересом. Зайвої родзинки протистоянню додали рішення тренерів команд. Керманич австрійців Фода ще до матчу заінтригував позицією зіркового Алаби, пише Футбол24.

Матч конкурентів збірної України за вихід до 1/8 фіналу чемпіонату Європи чекали з особливим інтересом.

Натомість коуч «червоних левів» Ангеловскі міг здивувати формацією із чотирма оборонцями замість трьох центрбеків. Зрештою, сюрприз підготував лише головний тренер Австрії, посадивши літнього новачка мадридського Реала на позицію лівого центрального оборонця. Щоправда, з широким колом обов'язків із організації атакувальних дій.

Прогнозовано зі стартових хвилин м'яч під свій контроль взяли альпійці. Проте, особливої гостроти біля воріт збірної Північної Македонії підопічні Фоди організувати не могли. Зате балканці ледь не організували стовідсотковий момент на 10-й хвилині: Барді спробував тонко віддати в розріз на Пандева, але підвело виконання.

Згодом на удар метрів із 25-ти наважився Калайджіч, але цей постріл відчаю легко заблокував оборонець. За такого сценарію гол Австрії став несподіванкою. Це Забітцер майстерною діагоналлю із глибини поля знайшов на куті воротарського Штефана Лайнера, а той пробив з льоту в протихід Дімітрієвскі – 1:0.

Та розвинути свій успіх австрійці не зуміли, пропустивши у відповідь уже за 10 хвилин. Справжню кашу поблизу власного штрафного серією рикошетів заварили самі альпійці. Зрештою, Бахманн вийшов забирати м'яч, але не розібрався із Алабою, хто повинен зіграти, і випустив сферу з рук. М'яч вчасно підхопив ветеран Горан Пандев і спокійно відправив у порожні ворота – 1:1!

Обмін голами в перші 30 хвилин трохи заспокоїв гру. До кінця першої половини основні події розгорнулися у центрі поля. Лише під завісу тайму перспективний крос із правого флангу виконав Лайнер, але Велкоскі випередив Калайджіча й не дав австрійцю шансу пробити.

На другу 45-хвилинку обидві команди вийшли з наміром забрати всі 3 очки. І австрійці, і македонці перестали відсиджуватися в обороні та подарували глядачам гру на зустрічних курсах. Так тривало хвилин 15, але згодом Австрія задомінувала й почала зупиняти спроби балканців перейти центр поля.

Натомість самі австрійці намагалися знову знайти діру в редутах Північної Македонії технічними закиданнями з глибини. Однак, тепер оборона «червоних левів» на чолі з Дімітрієвскі діяла надуважно. Спалах активності призвів до двох моментів у районі 65-ї хвилини.

Спершу Ніколов не зумів переграти Бахманна в ближньому бою після хорошої розрізної передачі, а добивання Пандева, хоч і було ефектним, але не стало ефективним. А ось удар Грегоріча головою у боротьбі з двома македонцями Дімітрієвскі якимось дивом парирував.

Нічийний рахунок змусив Австрію піти вперед великими силами, оголюючи тили. Кілька разів балканці могли впіймати суперника в контратаці, та скористатися відкритістю оборони суперника не змогли. А тиск австрійців таки дав плоди.

Читайте також: Волинський вухань-вгадун вже визначився із результатом матчу Нідерланди – Україна (Відео)

На 78-й хвилині універсал Алаба подав із лівого флангу, а Міхаель Грегоріч відірвався від опонентів, випередив воротаря і замкнув простріл в один дотик – 2:1! Цікавий момент: до цього моменту зустрічі Алаба вже грав ледь не лівого вінгера...

Македонці кинулися в атаку, щоб вдруге зрівняти рахунок, але реальних нагод забити так і не створили. Натомість на 90-й хвилині балканці проґавили випад австрійців, у фінальній стадії якого Марко Арнаутовіч обіграв голкіпера та покотив у ворота.

Telegram Channel