Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинський кролик пропонує надійний прогноз на матч Хорватія - Чехія (Відео, анонс)

Хорватія на чемпіонатах Європи далі стадії 1/4 фіналу не пробиралася.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Волинський кролик пропонує надійний прогноз на матч Хорватія - Чехія (Відео, анонс)

Віце-чемпіони світу повинні брати перші очки на турнірі

У п'ятницю, 18 червня, в шотландському Глазго на стадіоні «Гемпден Парк» відбудеться матч другого туру групового раунду чемпіонату Європи з футболу, в якому зіграють національні збірні Хорватії та Чехії. Стартовий свисток іспанського рефері Карлоса дель Серро пролунає о 19:00 за київським часом.

Прогноз нашого вухастого мольфара

Усім би таку впевненість та наполеглевість - наш редакційний кролик «Газети Волинь» не втомлюється робити сміливі та рішучі прогнози. З нами футбол дивитись цікавіше. Дізнавайтесь переможця гри у нашому відео.

 

Збірна Хорватії

Хорватія на чемпіонатах Європи далі стадії 1/4 фіналу не пробиралася, однак після сенсаційного завоювання срібних медалей на чемпіонаті світу-2018 команда Златко Даліча цілком може мріяти про новий рекорд. Проте, поразка від Англії (0:1) на старті Євро-2020 трохи похитнула амбіції «шашкових», пише Спорт.юа.

Тепер хорватам просто необхідно брати максимум очок в майбутньому матчі.

Тепер хорватам просто необхідно брати максимум очок в майбутньому матчі, адже в останньому турі їм протистоятиме Шотландія, яка буде вкрай мотивована після несподіваної поразки від Чехії (0:2) на старті Євро-2020.

Збірна Чехії

Чехи завдяки вищезгаданій перемозі над Шотландією зробили вагому заявку на вихід у стадію плей-оф турніру. Ймовірно, для того, щоб гарантувати собі путівку в 1/8 фіналу, достатньо буде не лише перемоги, але й нічиєї. І, звичайно ж, очки потрібно брати в матчі з хорватами, адже англійці зараз на підйомі.

Форвард збірної Чехії Патрік Шик в першому турі відзначився голом, який з 99% ймовірністю отримає звання найкращого на турнірі. У тому епізоді воротар шотландців задалеко вийшов з воріт, але не можна не відзначити класне виконання від 25-річного нападника, який здорово розібрався в епізоді і вразив ворота ударом з центру поля. Тепер до нього ще більше буде прикута увага топ-клубів.

Читайте також: УЄФА просить гравців не ховати спонсорські пляшки під час пресконференцій

Орієнтовні склади

Хорватія: Лівакович – Врсалько, Ловрен, Віда, Гвардіол, Модрич, Ковачич, Ребич, Влашич, Перішич, Петкович.

Чехія: Вацлік – Цоуфал, Челустка, Калас, Боржил, Крал, Соучек, Масопуст, Даріда, Янкто, Шик.

Telegram Channel