Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У волинській громаді зібрали кошти на комп'ютери для дітей з особливих сімей

Добродійникам підсобили лицарі.

Фото з архіву Наталі Шишолік.

У волинській громаді зібрали кошти на комп'ютери для дітей з особливих сімей

Акцію зорганізували маневицькі волонтери

Напередодні селище Маневичі святкувало свій день народження. А родзинкою цьогорічного святкування дня селища стали «Середньовічні лицарські бої», які відбулися в рамках проекту «Волинь благодійна». Про це інформує Наталія Шишолік, керівник маневицької громадської організації «Довіра».

Мета акції - надати дітям з сімей Маневицької громади, що відносяться до вразливих груп, можливість навчатися дистанційно в період дії карантинних обмежень через збір та передачу їм комп'ютерної техніки.

Те, що раніше було можливо побачити тільки у фільмах, втілилось на території Маневицького парку завдяки клубу середньовічного бою «Айна Бера».

 

 

 

Окрім самого видовища – лицарських боїв, бажаючи могли постріляти з лука, спробувати себе в метанні списа, безпечно позмагатися один з одним із м’якими мечами у руках, зробити фото на пам'ять біля тематичної фотозони та ознайомитися із середньовічною зброєю та іншими атрибутами.

Усі зібрані кошти, а саме 9722 гривні, лицарі віддали на добру справу.

Усі зібрані кошти, а саме 9722 гривні, лицарі віддали на добру справу. Тож організатор дійства висловлює вдячність усім, хто долучився до акції і зробив свій внесок, як комп’ютерною технікою, так і коштами:

- Дякуємо за внесок нашим благодійникам, які попросили їх не називати, говорячи «Добро має робитись тихо». Це не тільки жителі Маневиччини, а й благодійники з Житомирької обл. та м. Києва.

- Клубу середньовічного бою Айна Бера Луцьк за те, що відгукнулись і долучились до доброї справи. Переживання, адреналін, вболівання – ось, що відчували глядачі спостерігаючи за боями. Було цікаво, азартно та видовищно. Дякуємо!

- Щиро дякуємо Маневицькій селищній раді - Олександр Гаврилюк за підтримку. Ваша підтримка - це свідчення небайдужого ставлення до потреб громади.

- Дякуємо Iryna Kolkovska, Yana Romaniuk, Olga Sharuta за шалену підтримку за те, що не давали зупинятись і вірити в себе.

- Щиро дякуємо Володимиру Лазаруку за те, що не залишив лицарів голодними і виділив кошти їм на харчування та за допомогу в організації акції.

Наталя Шишолік подякувала родині, колегам та побажала всім здоров’я, благополуччя, та нових цікавих ініціатив!

 

 Читайте також: Волонтери двох волинських громад подбають про комп’ютери для дітей із особливих сімей

Проект реалізується громадською організацією Розвиток Волині за підтримки «U-LEAD з Європою». Партнерами із реалізації проекту є: Маневицька селищна рада, ГО «Осіб з інвалідністю «Довіра» та Княгининівська Спілка учасників АТО.

Telegram Channel