Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Львові горе-мамця спекла місячній дитині ротика: з якогось переляку мочала соску у зеленку

Немає слів...

Фото OHMATDYTLVIV

У Львові горе-мамця спекла місячній дитині ротика: з якогось переляку мочала соску у зеленку

Стверджує, що так робити їй порадила педіатр...

У Львівську обласну дитячу лікарню «Охматдит» госпіталізували місячне немовля із опіками в роті. Рани були настільки серйозними, що дитина не могла навіть плакати. 

Про це повідомляє Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит». В повідомленні йдеться, що спочатку медики підозрювали, що дитина хворіє на дифтерію та готувались до закриття лікарні на карантин, інформує УНІАН.

Картина вразила навіть досвідчених лікарів - у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом. Дитина навіть плакати не могла через осиплість голосу.

«Картина вразила навіть досвідчених лікарів - у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом. Дитина навіть плакати не могла через осиплість голосу. До «Охматдиту» викликали інфекціоністів через підозру на дифтерію. І вже зусиллями двох команд рятували малечу», - йдеться у повідомленні. 

Медики опитували маму немовляти довго і уважно, але все одно було незрозуміло, що сталося.

«Знічев'я завідувачка відділення Оксана Короляк звернула увагу на щось зелене на столі. «Це що таке?», - запитала вона маму, показуючи на пустушку.

Після цього мама дитини розповіла, що місцевий педіатр рекомендувала капати «зеленкою» від молочниці на пустушку. «Сказати, що у педіатрів був шок - це нічого не сказати», - підкреслили в «Охматидиті».

За словами медиків, саме зеленка викликала серйозний опік слизової у роті дитини. Після медичної допомоги лікарі відпустили матір та дитину додому. 

Читайте також: На «Книжковому Арсеналі» визначили найкрасивішу книгу.

Telegram Channel