Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Шевченко назвав умови, коли в України з'явиться нормальна збірна

Підсумковий рахунок на табло сформували епізоди в грі.

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Шевченко назвав умови, коли в України з'явиться нормальна збірна

Головний тренер збірної України прокоментував поразку від Англії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку від Англії (0:4) у матчі 1/4 фіналу Євро-2020:

– Підсумковий рахунок на табло сформували епізоди в грі. Не думаю, що збірна України не показувала той футбол, який вона сповідує. Ми не відмовлялися від своїх принципів ведення гри. Але були моменти, стандартні положення, коли ми не допрацювали. Крім того, позначилася втрата Кривцова – таких міцних захисників, здатних протистояти англійцям (особливо, у верховій боротьбі), у нас немає.

Наш суперник сьогодні контролював гру. Ми не змогли йому нічого протиставити.

Збірна Англії зіграла прагматично на своїх сильних сторонах, скориставшись нашими помилками, чудово при цьому зігравши на другому поверсі. Наш суперник сьогодні контролював гру. Ми не змогли йому нічого протиставити. А коли виникали хороші епізоди, ми не доводили їх до завершення. Ця збірна Англії дуже сильна. Команда дісталася до півфіналу Євро-2020 і, думаю, може грати в фіналі.

Я задоволений як наша команда виступила. Подякував футболістам за самовіддачу, за те, що вони сьогодні прагнули грати в футбол. Поки у нас не буде хорошого чемпіонату, ми все рідше будемо бачити збірну України на таких стадіях головних турнірів. Крім того, потрібно мати у складі тих виконавців, які виступають у топ-чемпіонатах Європи.

– Чи залишитеся ви на своїй посаді?

– Спершу ми повернемося в Україну. Потім підведемо підсумки, відзвітуємо про виконану роботу. І вже потім як УАФ, так і я приймемо рішення. Є час. Ніхто нікуди не поспішає.

Читайте також: Роман Яремчук створений для АПЛ?

– Що трапилося з Маліновським?

– У нього травма, яка не дозволила йому взяти участь у сьогоднішній грі. Ми сподівалися, що він відновиться, але у нього дуже болить привідний м'яз. Він спробував сьогодні вранці потренуватися, але відразу стало зрозуміло, що він ще не відновився. Тому ми навіть не стали включати його в заявку на гру.

Telegram Channel