Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Онкохворий 20-річний Семен з Луцька просить допомоги на лікування

Із 25 червня 2021 в хлопця стан погіршився.

Фото ІА Волинські новини.

Онкохворий 20-річний Семен з Луцька просить допомоги на лікування

Ще у 2018 році у хлопця діагностували синовіальну саркому м’яких тканин правого плеча з метастазами в легенях четвертої стадії

20-річний уродженець міста Курахово Донецької області Семен Цикорський, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та мешкає разом із дружиною у Луцьку, знову на нелегкій стежці боротьби за право жити, пише ІА Волинські Новини.

Наразі Семен проходить лікування, йому рекомендована операція на легені. Згідно з останнім обстеженням від 25.06.2021 його стан погіршився.

Раніше на сайті йшлося про те, як Семен приймав таблетовану хімію «Вотрієнт». Ліки дали результат, після чого йому продовжили ще на 3 місяці приймати цей препарат. Стан став стабільний. Семену припинили таблетовану хімію на три місяці.

Із 25 червня 2021 в хлопця стан погіршився, і він поїхав в Національний інститута раку. Хірурги рекомендують онкохворому робити операцію на легені, на що хлопець погодився. Після операції хлопець буде продовжувати приймати «Вотрієнт».

Вже з 25 червня 2021 в хлопця стан погіршився, і він поїхав в Національний інститута раку. Хірурги рекомендують онкохворому робити операцію на легені, на що хлопець погодився. Після операції хлопець буде продовжувати приймати «Вотрієнт».

«Наразі я живу з дружиною в мами, бо всі гроші йдуть на лікування, вірю, що незабаром я одужаю, пройду цей нелегкий шлях і буду жити хорошим життям, не думаючи про хворобу та про те, де взяти гроші на лікування. Я вірю, що буду, як всі здорові люди, сповна насолоджуватися життям. Знаю, що я сильніший за рак, бо я з Богом», – каже Семен.

Читати також: Головний санлікар розповів, коли українцям можна буде не носити маски

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel