Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На найпопулярнішому озері України провели масштабні спортивні змагання (Фото)

Упевнений, що вказані й успішно проведені заходи – це ще тільки початок відродження і розвитку спортивного життя Волині.

Фото Григорія Недопада.

На найпопулярнішому озері України провели масштабні спортивні змагання (Фото)

На Світязі провели потужні та видовищні змагання – відкритий турнір з дзюдо «Кубок Світязя» серед дітей, змагання з пляжного волейболу, обласний спортивно-розважальний фестиваль «Шацькі озера-2021», де спортсмени змагалися командами в пляжному волейболі та богатирських іграх, а також традиційний професійний турнір з ММА «Кубок Світязя», який уже другий рік має статус міжнародного

Про це повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад на своїй сторінці у Фейсбуці.

Світязь стає не тільки центром озерного відпочинку, але і осередком спорту та видовищних змагань.

У спортивних змаганнях проявити себе мали змогу представники найвіддаленіших громад, професійні спортсмени, початківці, прихильники активного способу життя.

«Світязь стає не тільки центром озерного відпочинку, але і осередком спорту та видовищних змагань. Це було справжнє свято спорту, яке дійсно вдалося, зібравши велику кількість учасників, глядачів і вболівальників. Висловлюю щиру вдячність кожному, хто долучився до непростого організаційного етапу, до проведення заходів. А також усім, хто розділяють наші ідеї та прагнення щодо підсилення спортивного життя Волині та залучення якомога більшої кількості волинян до активного дозвілля. Упевнений, що вказані й успішно проведені заходи – це ще тільки початок відродження і розвитку спортивного життя Волині», – написав Григорій Недопад.

Читайте також: На Рівненщині провели волейбольний турнір пам’яті загиблого воїна (Фото)

 
 
 
 
 
Telegram Channel