Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Знову конфуз: Зеленський визнав окуповану Абхазію

Ой!

Фото Галка.

Знову конфуз: Зеленський визнав окуповану Абхазію

У Зеленського написали про візит на «кордон Абхазії» - один з ватажків подякував «за фактичне визнання»

Помилку на сайті президента України виправили, але зберігся скриншот. Його опублікував у Facebook один із «чиновників» окупованої Абхазії Кан Танія, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на 5 канал.

«Хочеться подякувати президенту України за фактичне визнання Абхазії. По-перше, у заголовку на сайті президента України не пишуть про названу грузинською владою «адміністративну лінію», а називають речі своїми іменами – тобто кордон з Абхазією». По-друге, Зеленський зробив таку заяву: «В Абхазії нарощується військова присутність РФ, порушуються права громадян». Ключове слово – громадян. Нагадаю, громадянин – особа, яка належить до постійного населення даної держави, користується всіма правами, забезпеченими Конституцією, і виконує всі встановлені Конституцією обов'язки», – пише Кан Танія.

Хочеться подякувати президенту України за фактичне визнання Абхазії.

«Ми, звісно, не погоджуємось із порушенням наших прав, усе робиться в рамках двосторонніх міждержавних угод. Але в будь-якому випадку дякуємо за турботу, пане президенте», – зазначив політик.

Він також опублікував скриншот повідомлення з офіційного сайту президента України, в якому мовиться про поїздку Зеленського до адміністративної лінії з окупованою Абхазією. У російській версії повідомлення було використане слово «граница». Нині на сайті президента України розміщене повідомлення з уже виправленим текстом.

Читайте також: На піску для «Великого будівництва» Зеленського наварюють по 500% – Загребельська​.

 

 

 

Telegram Channel