Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У спортивному таборі на Прикарпатті отруїлися діти: 16 - у лікарні

Фото ілюстративне.

Фото УНН.

У спортивному таборі на Прикарпатті отруїлися діти: 16 - у лікарні

Наразі стан їх - середньої тяжкості

На Прикарпатті 16 дітей віком від 7 до 13 років і один дорослий, які приїхали на спортивні збори і відпочивали у готелі «Таємниці Карпат» у селищі Яблуниця, потрапили до лікарень з отруєнням. Про це це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації, передає УНН.

Усього до медичних закладів госпіталізовано 17 осіб, з них - 16 дітей.

«На 6 годину до Яремчанської центральної міської лікарні з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» госпіталізовано 9 осіб, з них 8 дітей, також до Надвірнянської дитячої лікарні з попереднім діагнозом «гострий гастроентероколіт» госпіталізовано ще 8 дітей», - йдеться в повідомленні.

Тож, усього до медичних закладів госпіталізовано 17 осіб, з них - 16 дітей. Наразі стан їх - середньої тяжкості. Обставини отруєння уточнюються. На об'єкті виникнення спалаху проводяться заходи з епідрозслідування.

За інформацією поліцейських, у вказаний комплекс на відпочинок 17 липня прибули 243 дитини віком від 6 і до 16 років, а також дорослі - 22 батьків та 11 тренерів. Йдеться про жителів Харківської, Чернігівської, Сумської, Вінницької і Київської областей.

Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) ККУ та встановлюють причини і обставини масового отруєння.

Читайте також: Дві вакцини, які найбільш ефективні від штаму «Дельта».

Telegram Channel