Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
54-літній доцент-педофіл розбещував 12-річну онуку своєї знайомої

Немає слів...

Фото zakon.kz

54-літній доцент-педофіл розбещував 12-річну онуку своєї знайомої

Тепер збоченця притягнуть до криміналу

Доцент кафедри одного з вишів Києва розбещував 12-річну внучку своєї знайомої. Правоохоронці затримали педофіла.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури, інформує УНІАН.

За даними слідства, 54-річний чоловік познайомився з 12-річною дівчинкою під час відпочинку на Русанівському пляжі. Він випитав номер мобільного телефону дитини, і листувався з дівчинкою в месенджері.

Шляхом переконань і обіцянок, чоловік неодноразово умисно використовував у листуванні дії сексуального характеру, які полягали в пересиланні малолітній фото і відеоматеріалів порнографічного характеру, а також просив дівчинку надсилати йому фото і відео її оголеного тіла для задоволення власної статевої пристрасті.

«Шляхом переконань і обіцянок, чоловік неодноразово умисно використовував у листуванні дії сексуального характеру, які полягали в пересиланні малолітній фото і відеоматеріалів порнографічного характеру, а також просив дівчинку надсилати йому фото і відео її оголеного тіла для задоволення власної статевої пристрасті», - йдеться в повідомленні.

Чоловік переконав дівчинку, що їх спілкування повинно залишатися таємницею, а також пригрозив, що у неї віднімуть телефон і покарають, якщо вона комусь скаже. Через якийсь час дівчинка розповіла про все мамі, яка відразу ж звернулася в поліцію.

Педофілу загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте також: Волинські учасники АТО/ООС мають можливість отримати 400 євро на навчання.

Telegram Channel