Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Горохівщина салютувала аплодисментами Миколі Грибу

Провели фестиваль на найвиднішому місці міста – майдані Незалежності.

Фото Лесі Влашинець.

Горохівщина салютувала аплодисментами Миколі Грибу

У Горохові провели фестиваль в пам’ять про співака

У славній історії співучого Волинського краю ім’я Миколи Гриба сяє яскравою зорею. Голос цього митця був настільки гарним, що його порівняли зі соловейковим, пісні співав так душевно, що їх хотілося слухати не переставати, а навкруг себе золоте серце Миколи Васильовича залишило для друзів незгасне проміння людяності й доброти.

Реклама Google

… Його не стало раптово чотири роки тому четвертого липня. Тоді шанувальники таланту Миколи Гриба  вже уявляли, як він 9 вересня виспівуватиме на творчому вечорі, присвяченому його 60-річчю, як даруватимуть йому квіти, овації і вдячність за те, що він є, але…

 

 Горохівчани не забувають свого улюбленця, який і дня не міг уявити без сцени. Минулого року творча еліта краю започаткувала фестиваль «Недоспівана пісня життя Миколи Гриба». Цьогоріч 23 липня творче дійство відбулося вже вдруге. Ініціатори свята управління освіти,культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я Горохівської міської ради і НД «Просвіта» м.Горохів задумали і провели фестиваль на найвиднішому місці міста – майдані Незалежності. Почесною гостею виголосили дружину пана Миколи, подругу по духу й творчості, керівника народного драматичного колективу НД «Просвіта», декламаторку-переможницю багатьох обласних конкурсів, незмінну ведучу всіх мистецьких дійств Горохівщини Валентину Гриб.

Родзинкою був виступ його іменитого дітища – народного ансамблю «Горохівчанка», засновником якого став у 1991 році.

Цього прегарного вечора солісти-вокалісти й ансамблі малих форм присвятили Миколі Грибу його й свої улюблені пісні. Родзинкою був виступ його іменитого дітища – народного ансамблю «Горохівчанка», засновником якого став у 1991 році.

Читайте також: Найбільше польських віз видають у Луцьку та Львові​.

Теплі слова всім мовив Горохівський міський голова Віктор Годик, керівник галузі культури Горохівщини Олександр Шепшелей та інші. Учасники фестивалю були нагороджені Дипломами й сувенірами. Чудовим дарунком усім став фільм про життя і творчість незабутнього музиканта й співця Миколи Васильовича Гриба.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel