Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинcьку поштарку нагородили у День села

Світлана Новосад – одна зі зразкових працівниць поштового зв’язку.

Фото "Горохівський вісник" у Facebook.

Волинcьку поштарку нагородили у День села

Світлані Новосад з Охлопова вручили посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

Під час відзначення Дня села в Охлопові голова Горохівської територіальної громади Віктор Годик в урочистій обстановці, під аплодисменти численної публіки вручив букет квітів і посвідчення про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» Світлані Новосад., повідомляє «Горохівський вісник».

Вона разом із чоловіком Юрієм виховала хорошими людьми п’ятеро дітей. Старші з них, Іванна, Назар й Анжела вже одружені. Вони подарували батькам трьох онуків.

Вона разом із чоловіком Юрієм виховала хорошими людьми п’ятеро дітей. Старші з них, Іванна, Назар й Анжела вже одружені. Вони подарували батькам трьох онуків. Богдан – випускник Охлопівської гімназії, готується стати студентом. Наймолодший у сім’ї Микола закінчив третій клас.

Реклама Google

Крім того, що пані Світлана хороша та найкраща в світі для своїх дітей мама, вона – ще й найдосвідченіша та одна зі зразкових працівниць поштового зв’язку. ВПЗ у Квасові Світлана Новосад очолює більше 20 років. За багатолітню й сумлінну працю нагороджена багатьма районними й обласними відзнаками.

Олег ДІДИК.

Telegram Channel