Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Визначили, хто найкраще з рятувальників грає волейбол

Стрибки, відмінна реакція, сила рук і відчуття м'яча – спортсмени доклали всіх зусиль, аби продемонструвати видовищну боротьбу.

Фото пресслужб ДСНС України.

Визначили, хто найкраще з рятувальників грає волейбол

Спортивні баталії з пляжного волейболу на Кубок ДСНС України, які впродовж останніх днів проходили в Ужгороді на стадіоні «Авангард», завершилися перемогою найсильніших

Стрибки, відмінна реакція, сила рук і відчуття м'яча – спортсмени доклали всіх зусиль, аби продемонструвати видовищну боротьбу. Із 15 команд-учасниць зі всієї України найкраще зуміли провести ігри волейболісти-пляжники із Рівненської, Луганської, Закарпатської областей, а також Черкаського інституту пожежної безпеки, інформують у пресслужбі ДСНС України.

Володарі призових місць отримали грамоти й медалі та цінні подарунки.

У півфіналі зустрілися господарі змагань з колегами Черкаського вишу. Високий рівень фізичної підготовки та неабияку майстерність в грі продемонстрували обидві команди, щоправда, третє місце таки зуміли вибороти закарпатські надзвичайники.

Ще більш видовищним та запеклим був і фінал: гравці з Луганської та Рівненської областей боролися за перемогу до останнього. Але фортуна цього разу була на боці представників Рівненщини, які й стали володарями основного трофею.

В урочистій церемонії закриття  турніру та нагородження переможців також взяли участь: заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Шинкарюк та міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Вітаючи учасників змагань, керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак подякував усім за хорошу фізичну форму, яка дуже потрібна у повсякденній роботі рятувальників, та відмітив гарний рівень гри у волейбол, а також побажав подальших спортивних звершень і якомога більше перемог.

Читайте також: Угіс Крастіньш: вже можна говорити про те, що склад у нас повністю сформувався

Володарі призових місць отримали грамоти й медалі та цінні подарунки. Також було визначено найкращого гравця турніру, ним став представник Львівського Державного університету безпеки життєдіяльності та найвіковішу команду – представників Житомирської області.

Telegram Channel