Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Запоріжжя готується прийняти тризірковий турнір з волейболу пляжного

Однозначно буде дуже цікаво!

Фото із сайту tv5.zp.ua.

Запоріжжя готується прийняти тризірковий турнір з волейболу пляжного

Його призовий фонд складає 100 тисяч гривень

Якщо торік багато хто дорікав на відсутність у календарі національних змагань з волейболу пляжного достатньої кількості по-справжньому солідних статусних турнірів, то у сезоні поточному картина зовсім інша. При цьому, що приємно, зростає і географія місць їх проведення – значно активізувалася Львівська область, нарешті «прокинувся» Київ тощо, пише пресслужба ГО ФВУ.

Його матчі планується провести у термін 30 липня – 1 серпня.

Але при цьому аж ніяк не збирається здавати своїх позицій Запоріжжя – місто, де традиції у цьому виді спорту здавна є об’єктивно поважними. І ось – як підтвердження цього – у ньому вчергове готується проведення турніру, авторитетний статус якого сумнівів не викликає. Мова йде про Відкритий Всеукраїнський 3-зірковий тур чемпіонату України із призовим фондом 100 тисяч гривень. Його матчі планується провести у термін 30 липня – 1 серпня.

Місцеві шанувальники волейболу пляжного небезпідставно сподіваються побачити на майданчиках Центрального «Жданівського» пляжу й усіх лідерів чоловічого та жіночого національних рейтингів. Так що однозначно буде дуже цікаво!

Читайте також: Визначили, хто найкраще з рятувальників грає волейбол

Шановні гравці, заявка ще відкрита. Організатори чекають саме Вас. Ще можливе збільшення призового та розширення кількості команд, які його отримають.

Нагадаємо, зараз призовий ділиться на 12 кращих команд чоловіків та 12 кращіх команд жінок. А внесок за участь у турнірі організаторами був зменшений до 200 грн з гравця.

Telegram Channel