Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Поліцейські повернули 8-річній дівчинці її транспортний засіб (Фото, відео)

Правоохоронці закликають юних громадян негайно повідомляти поліцію про будь-яку небезпеку чи вчинення протиправних дій.

Фото Національної поліції України.

Поліцейські повернули 8-річній дівчинці її транспортний засіб (Фото, відео)

Дитина спочатку каталася неподалік дитячого майданчика на вулиці Княгині Ольги у Рівному, а потім пішла додому. Майже одразу згадала про скейтборд, але його на тому місці, де залишила, вже не було. Не розгубившись, школярка одразу зателефонувала до поліції

Подія трапилася 26 липня, близько 17 години. Поліцейським батько маленької заявниці повідомив, що скейт подарував хресний. Знає його вартість, адже разом вибирали: сума збитку становить майже 1400 гривень. 

Слідчі повернули 8-річній дівчинці скейтборд. Маленька Соломія запевнила поліцейських, що тепер під час прогулянки не зведе очей зі свого улюбленого подарунка. 

Відстеживши відео з камер спостереження та провівши ряд інших розшукових заходів, оперативникам вдалося розшукати зниклу річ. З’ясувалося, що 56-річний житель Рівного побачив залишений без нагляду скейтборд. Оскільки займається із дітьми у підлітковому клубі, то вирішив віднести до закладу та розмістити згодом  відповідне оголошення. Та вранці до нього вже навідалися працівники карного розшуку. 

Читайте також: Рідні розшукують хлопця, який поїхав до дівчини в Луцьк, і зник (Фото).

Сьогодні, 28 липня, слідчі повернули 8-річній дівчинці скейтборд. Маленька Соломія запевнила поліцейських, що тепер під час прогулянки не зведе очей зі свого улюбленого подарунка. 

 
 
 
Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel