Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Прометей відібрав волейболісток для нової команди (Відео)

Претендентки зуміли впоратися із хвилюванням та досить швидко адаптувалися до вимог своїх наставників.

Фото пресслужби СК Прометей.

Прометей відібрав волейболісток для нової команди (Відео)

У спортивному залі Дніпровського державного технічного університету стартував відбір дівчат 2008/09 років народження до волейбольної Академії СК «Прометей»

Усі претендентки на місце в колективі «червоно-білих», який найближчого сезону виступатиме у вітчизняній Першій лізі, в супроводі дорослих своєчасно прибули до Кам’янського, інформує пресслужба клубу.

Через те, що охочих потрапити до начального закладу «Прометея» було чимало, їх розподілили на дві групи.

Пообідавши та трохи відпочивши, спортсменки вирушили на тренування, яке тривало близько години. Через те, що охочих потрапити до начального закладу «Прометея» було чимало, їх розподілили на дві групи.

Реклама Google

У залі на дівчат уже чекав тренерських штаб Академії. Впродовж занять Андрій Романович, Володимир Подкопаєв, Анатолій Підберезний, Галина Беспальчук та Анастасія Котляренко оцінювали фізичний стан та технічну підготовку волейболісток. До речі, саме Анастасія Сергіївна буде очолювати команду Першої ліги.

Спочатку була розминка, а далі пішли вправи з м’ячами. Претендентки зуміли впоратися із хвилюванням та досить швидко адаптувалися до вимог своїх наставників. Проте, на жаль, не всі – деякі з них уже після першого дня відбору були змушені пакувати валізи. 

Тренерський штаб визначився з дівчатами, які вже найближчим часом почнуть навчання в спортивному закладі Кам’янського.

Так, претенденток було чимало. Втім, фахівці клубу змогли обрати найдостойніших на даний момент волейболісток. Цікаво, що для декого віддавати своїх дітей до нашої Академії стало вже гарною традицією. Цей факт не може не радувати представників «червоно-білих», які вкотре переконалися, що знаходяться на правильному шляху. 

Читайте також: Мартін Живков: «приємно розпочати новий проект і хочеться досягти максимальних результатів»

Щодо самих тренувань, то вони були цікавими та водночас тяжкими. Про це говорять і самі спортсменки. Додавав їм мотивації й той факт, що при хорошому розкладі вони матимуть можливість пограти у Першій українській лізі.

Імена всіх новоспечених учениць будуть опубліковані пізніше.

 

Telegram Channel